Bevlogen gordijnspecialist in hart en nieren

Jeannet Jansen is al sinds 2001 dé allround gordijnspecialist van HD interieurs. Ze geeft advies, verzorgt bestellingen én geeft instructies aan stoffeerders over het ophangen van gordijnen bij klanten thuis. Dubbele, enkele, wave of retour plooien; de wereld van gordijnen en binnenzonwering kent geen geheimen voor deze bevlogen gordijnspecialist.

Jeannet: “Klanten specifiek adviseren geeft me erg veel voldoening. Met sommigen heb ik al jaren contact. Samen zoeken we dan niet alleen de meest geschikte gordijnen, facet lights of inbetweens, maar ook het tapijtlaminaat of de pvc vloer voor hun woning uit. Ik vind het leuk om te zien dat mensen tevreden zijn en graag bij ons terugkomen. Er zijn zoveel mogelijkheden, stoffen en trends als het gaat om gordijnen. Al die ontwikkelingen op de voet volgen, vind ik razend interessant.”
Vindt u het lastig om een goede keuze te maken? Jeannet komt graag – mét een set stalen en stoffen – bij u thuis. Op basis van uw persoonlijke smaak, woning, gebruik en wensen adviseert zij vervolgens volledig op maat.

VERANDERENDE WERELD, NIEUWE KANSEN 

De gordijnspecialist ziet de stoffeerderswereld veranderen, maar ook nieuwe kansen. “Door de komst van internet zijn mensen goed voorbereid. Mooi om te zien dat ze zich vooraf echt verdiept hebben. Maar nog leuker is dat wij hen altijd weer kunnen verrassen met een mooie maatwerk-oplossing!”