Woningstoffering: de historie van HD INTERIEURS

v.l.n.r.: Jeroen, Henk, Dick en Maarten

HD interieurs zag in 1994 het levenslicht. Henk (H) en Dick (D) waren voorheen collega’s. Toen hun werkgever – Multimeubel – failliet ging, besloten ze samen opnieuw te beginnen. Met een bedrijf dat alle onderdelen van woningstoffering – het vak waar ze inmiddels zoveel ervaring mee hadden – in zich had. HD interieurs was een feit.
Henk en Dick richten zich in de beginjaren op de verkoop van tapijt en gordijnen. Door de jaren heen breidde het assortiment steeds verder uit, tot een compleet pakket woningstoffering. Tegenwoordig zijn zowel laminaat vloerenpvctapijt, karpetten, trapbekleding, etc. als vele vormen van binnenzonwering (van gordijnen, inbetweens en rolgordijnen tot facet lights) te vinden in de showrooms te Rijssen en Vriezenveen.

TWEEDE GENERATIE EN NIEUWE FASE 

Sinds 2012 zijn de zonen van Henk en Dick, Maarten en Jeroen mede-eigenaar. De tweede generatie woningstoffeerders werkt met evenveel passie en vakmanschap. In 2011 werd het pand van 700 m2 compleet verbouwd met o.a. een moderne, sfeervolle, ruime showroom. In augustus 2014 begon HD Interieurs aan een nieuwe fase met de opening van een tweede showroom bij Löwik Meubelen in Vriezenveen.
Het huidige team bestaat uit 8 professionals in woningstoffering, met ieder een eigen vakgebied, zoals een gordijnspecialist.