HD Interieurs – Woningstoffering in stijl

Professioneel Interieuradvies

De juiste vloer en de juiste raamdecoratie dragen voor een grootdeel bij aan het uiteindelijke wooncomfort in uw woning. Samen met uw gaan wij op zoek naar de perfecte vloer en raamdecoratie die er voor zorgen dat u zich volledig Thuis voelt in uw woning. Wij voor zien u graag van een passend interieuradvies.

Een generatie vakmanschap en ervaring.

Ruim 27 jaar zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van de vloeren en raamdecoratie voor een ieders woninginrichting. Door u te voorzien van het juiste interieuradvies zorgen we ervoor dat u gebruik maakt van de juiste voer of raamdecoratie. Door de juiste raamdecoratie te kiezen kun je optimaal in spelen op de sfeer en lichtbeheersing in je woning. Met deze vloeren en raamdecoratie geven wij u een praktische en mooie leefomgeving.

Wij werken met een team van eigen stoffeerders welke met veel enthousiasme en vakmanschap de vloeren bij u komen leggen en de raamdecoratie komen ophangen.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel

Om u te voorzien van jarenlang woonplezier met de mooiste en beste vloeren en raamdecoratie werken wij uitsluitend samen met de beste leveranciers op het gebied van woningstoffering.

We werken met ons eigen team stoffeerders, een voor een vakmensen, zodat wij altijd kwaliteit leveren. 

Service on point

In onze ruime showrooms in Rijssen en Vriezenveen voorzien wij u graag van gratis en passend interieuradvies op het gebied van vloeren en raamdecoratie. 

In beide showrooms vind u grote showvloeren van pvc en laminaat. Wilt u de vloer in uw eigen woonomgeving bekijken? Dan stellen wij u graag onze stalen beschikbaar. 

Het belangrijkste is dat u de juiste keuze kunt maken voor jarenlang woonplezier.

Daarbij komt iemand van ons eigen team langs om de vloeren en/of raamdecoratie exact in te meten, dit betreft onze gratis opmeetservice.