Voor de complete inrichting van uw woning

HD interieurs  is al sinds 1994 een begrip in Rijssen-Holten en omstreken. De vriendelijke en eerlijke manier van omgaan met klanten, de vakkennis en het oprechte advies spreken velen aan. Het assortiment is door de jaren heen flink uitgebreid tot een compleet aanbod voor de inrichting van uw woning. Wij bieden zowel laminaat vloeren, pvc, tapijtkarpetten, trapbekleding, etc. als vele vormen van binnenzonwering (gordijnen, inbetweens, rolgordijnen en facet lights).

EEN SHOWROOM MET GROOTSE VOORBEELDEN

HD Interieurs toont haar klanten niet – zoals de meeste woninginrichters – uitsluitend stalen. Om een goede keuze te kunnen maken, wilt u immers in een praktijksituatie zien hoe bijvoorbeeld een vloer tot zijn recht komt. Daarom vindt u in de showroom in Rijssen o.a. een pvc vloer van maar liefs 200 m2 met 15 verschillende vloervakken. De laminaatsoorten kunt u bekijken in vlakken vanaf 15 m2. Zo maakt u zeker de juiste keuze voor de inrichting van uw woning!
Ons team hecht waarde aan duidelijke afspraken. Eén van onze services is dan ook dat wij uw stoffering gratis op komen meten bij u thuis. Alvast kennismaken? Lees hier het interview met Martijn en Jeroen en met onze gordijnspecialist, Jeannet.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Het pand in Rijssen delen we met woninginrichter Maison la Plume. In Vriezenveen vindt u HD Interieurs in het pand van Löwik Meubelen. Kortom, alles onder één dak voor de complete inrichting van uw woning.