Tapijt

Krijgt u ook een behaaglijk warm gevoel als u een woning met tapijt binnenstapt? U bent niet de enige. De tapijten van HD interieurs voorzien uw huis van een zachte, warme en uitnodigende look.

Voordelen van tapijt

Een tapijt is een uitstekende keuze als u warmte en comfort zoekt. Overdag loopt u ongestoord rond in uw woning, ook als u hakken draagt. Want tapijt werkt geluiddempend. Met een gerust hart laat u uw kinderen veilig spelen op de zachte ondergrond. En ’s avonds geniet u met een glaasje wijn van prachtige geluidskwaliteit uit uw home-cinema-set. Want onze tapijten maken de akoestiek in uw huis voller, ronder en natuurlijker. Klinkt vast als muziek in uw oren!

Parade tapijt – Ambiant Vtwonen en andere topmerken tapijt bij HD Interieurs 

Bij HD interieurs kunt u kiezen uit tapijten van verschillende kwaliteitsmerken. Eén van de uitblinkers is het hoogwaardige Paradetapijt. Tapijten van Parade zijn slijtvast, gemakkelijk in onderhoud en warmte- en geluidsisolerend. Tevens biedt Paradetapijt zijn veelzijdige collectie in vele kleuren en patronen aan. Zo vindt u al snel een Paradetapijt dat past bij uw wensen!

Bij ons kunt u ook terecht voor de prachtige Vtwonen by Ambiant collectie waarin ook een prachtig tapijt assortiment is opgenomen! Volledig afgestemd op de laatste woontrends!

Dus zoekt u naar tapijt van Parade, Vtwonen by Ambiant of misschien een tapijt van Bonaparte, Desso, Yunieq of Belakos? U vindt het bij HD Interieurs. Kom langs in één van onze showrooms voor advies op maat.