Showroom Vriezenveen

HD interieurs komt van oorsprong uit Rijssen en heeft sinds 2014 ook een showroom in Vriezenveen. Deze showroom bevindt zich in het pand van Lowik Meubelen.

Op deze manier bieden wij u de mogelijkheid om alles onder één dak te bekijken voor uw woninginrichting. Bij Löwik Meubelen vindt u ook diverse pvc vloeren van ons.

Onze showroom in Vriezenveen heeft een oppervlak van 300 m2. Hier bieden wij een compleet assortiment aan op het gebied van vloeren en raamdecoratie.

Wij bieden u zowel pvc vloeren, laminaat vloeren als vinyl, tapijt, karpetten en trapbekleding. Daarnaast vindt u hier ook onze prachtige collectie raamdecoratie. 

Grote showvloeren

Voor ons is het erg belangrijk dat u de juiste keuze kunt maken en wij adviseren u dan ook graag op het gebied van woningstoffering.

Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze bieden wij u niet alleen stalen aan. Bij onze showroom in Vriezenveen vindt u diverse vloervakken van pvc en laminaat. Zo kunt u goed inschatten hoe een vloer in een  woonsituatie tot zijn recht komt.

Naast ons assortiment pvc vloeren en laminaatvloeren vindt u ook een uitgebreid assortiment in vinyl, tapijt, en trapbekleding. Ons ervaren team kan u helpen met een passend advies op het gebeid van woningstoffering en staan graag voor u klaar!

Service en advies

Het team van HD interieurs hecht waarde aan een goed advies voor uw woningstoffering en maken graag duidelijke afspraken met u.

Een van onze services om er voor te zorgen dat alles goed geregeld is en er zo min mogelijk fouten ontstaan is onze gratis opmeetservice.

Ons team komt bij u thuis de stoffering voor uw vloer en/of ramen persoonlijk opmeten zodat u hier geen omkijken naar heeft. 

Wilt u alvast kennis maken met ons team? Kijk dan gauw op onze team pagina, hier stelt ons team zich graag aan u voor.