Horizontale Jaloezieën

Ga voor een Scandinavisch of warm interieur met de trend van nu, horizontale jaloezieën. Stel je voor dat je thuis kunt genieten de mooiste raamdecoratie!

Horizontale jaloezieën op de slaapkamer.

Sfeerbepalende horizontale jaloezieën

Bepaal zelf de sfeer en mate van het lichtinval in je woning en met de functionele en tijdloze horizontale jaloezieën.

Varieer met het lichtinval en de privacy door te kantelen met de lamellen. Trek de lamellen op tot een compact pakket en zorg voor een vrij zicht naar buiten en naar binnen.

Verschillende materialen

Horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in divers kleuren, maten en uitvoeringen. Voor grote ramen kies je voor brede lamellen.

Kies jij voor jaloezieën met een glad oppervlak of met reliëf? Vergeet ook niet de prachtige stof look!

Stem het geheel af op je eigen smaak door zelf de uitvoering te bepalen in materiaal, lamelbreedte, kleur en look en feel.

Ga jij voor lichte of donkere jaloezieën, aluminium jaloezieën of juist natuurlijke, houten jaloezieën?

Maatwerk horizontale jaloezieën

Elke woning is weer anders en zo is ook elk raam weer anders. Dit is geen enkel probleem voor horizontale jaloezieën, want deze zijn volledig op maat te maken.

Plaats de horizontale jaloezieën met speciale zijgeleiding ook makkelijk op schuine ramen en dakramen.

Onze eigen vakmensen komen bij je langs om de raamdecoratie in te meten en er zo voor te zorgen dat alles perfect op maat wordt gemaakt.

Afwerking, bediening en veiligheid

Horizontale jaloezieën worden afgewerkt met dunne koorden om ervoor te zorgen dat de lamellen bijeengehouden worden en gekanteld kunnen worden.

Geef je interieur direct meer sfeer door de mooie en decoratieve ladderband van de jaloezieën af te stemmen op jouw wensen.

Kies een ladderband in een bijpassende kleur of juist in een contrasterende kleur. Bepaal zelf de sfeer die je wilt uitstralen met deze afwerking.

Bedien de horizontale jaloezieën met behulp van een koord of ketting. Welke ontworpen en afgestemd is op de wettelijke eisen omtrent kindveiligheid.

Gratis interieuradvies

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste raamdecoratie? Bezoek een van onze showrooms want daar vind je de mooiste collectie raamdecoratie. De showroom in Rijssen heeft een prachtige nieuwe shop-instop van bece raamdecoratie.