Team HD Interieurs

Team HD Interieurs bestaat vandaag de dag uit 12 personen. Met dit team staan wij elke dag voor u klaar. 

Wij stellen ons graag aan u voor. Zodat u weet wie u kunt verwachten in een van onze showrooms, in Rijssen of Vriezenveen, en bij u thuis. Wij voorzien u graag van een gratis interieuradvies en komen met ons eigen professionele stoffeerders team de vloeren en raamdecoratie voor u verzorgen in uw woning.

Maarten Altink – Mede-eigenaar

Al 20 jaar werk ik met veel plezier bij HD Interieurs. In deze tijd ben ik doorgegroeid van leerling stoffeerder naar all-round woningstoffeerder. Sinds 2012 ben ik mede-eigenaar en sinds januari 2021 volledig eigenaar. 

Mijn passie ligt na al die jaren nog steeds op de werkvloer. Het leggen van vloeren en ophangen van raamdecoratie doe ik dan ook nog ruim vier dagen per week.

Als aan het einde van de klus de klant met een glimlach rondloopt en super tevreden is, heb ik mijn doel bereikt. Daar word ik elke dag weer blij van.

Erjan Brinks – Mede-eigenaar

Sinds maart 2022 ben ik werkzaam bij HD interieurs, en sinds 1 januari 2023 ben ik mede-eigenaar. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de metaal/bouwbranche, was dit voor mij een nieuwe uitdagende stap. Van projecten voor zakelijke opdrachtgevers, naar rechtstreeks contact met de eindgebruiker. 

Vanaf de zomer 2023 zal ik intern meer aanwezig zijn en mij bezighouden met de dagelijkse leiding. Tot die tijd ben ik vooral bij onze klanten thuis te vinden en hoop ik meer praktijkervaring op te doen, om onze klanten straks nog beter te kunnen adviseren.

De wens van de klant staat bij mij voorop. Graag geef ik advies en deel ik mijn ervaringen, maar het gevoel van de klant moet kloppen. Mijn achtergrond vanuit de bouw gebruik ik dan ook graag om klanten te adviseren in de juiste producten. Een product moet niet alleen mooi zijn, maar ook technisch de juiste oplossing voor elke situatie. Hierin ligt elke keer weer een nieuwe uitdaging die ik graag aanga.

Wij hebben ons werk goed gedaan als u ons aanprijst in uw kennissenkring!

Femke Altink – Administratie

Na 12,5 jaar gewerkt te hebben als begeleider in de gehandicaptenzorg ben ik 2021 geswitcht naar HD Interieurs. 

Op dit moment hou ik mij vooral bezig met de boekhouding en ondersteun ik in andere administratieve werkzaamheden. Zoals het digitaliseren van de werkprocessen, dataverzameling etc.

Mijn focus ligt op het verzorgen van een soepele afhandeling van de administratie, daarnaast draag ik ook zorg voor het actueel houden van ons assortiment op onze website.

Dick Kelder

Meer dan 26 jaar werk ik met plezier bij HD Interieurs. Na 25 jaar als eigenaar heb ik een stap terug gedaan en het roer overgedragen aan mijn compagnon. 

Zelf werk ik nog 3 dagen in de week voor HD Interieurs waar ik mij voornamelijk bezig houd met het opmeten en inmeten van onze producten bij de klanten thuis. Zodat wij er zeker van zijn dat wij de producten met de juiste maat en afwerking kunnen leveren.

De uitdaging is en blijft om elke keer het juiste advies te geven en op die manier de klant een gerust en blij gevoel te geven. 

Henk Altink

Na 24 jaar lang met veel plezier gewerkt te hebben bij HD Interieurs, als eigenaar, ben ik in juni 2019 met pensioen gegaan. 

Op dit moment werk in nog 1 dag in de week voor HD Interieurs en hou ik mij voornamelijk bezig met de administratie. 

Uiteraard sta ik altijd klaar voor HD Interieurs wanneer dit nodig is. Mijn zoon kan altijd op mij terugvallen en mij gebruiken als vraagbaak, ik adviseer hem graag.  

Jeannet Jansen

Al bijna 20 jaar ben ik werkzaam bij HD Interieurs! Dit doe ik met veel plezier en het werk is erg afwisselend!

Ik ben gestart als verkoopster op de afdeling gordijnen en raambekleding. In de loop der jaren is er veel veranderd bij HD Interieurs, dat is ook nodig om mee te bewegen met de veranderende markt. 

Hierdoor heb ik er heel wat andere taken bij gekregen waardoor mijn werk nog afwisselender en mooier is geworden.

Ik hoop dit zeker nog wat jaren te mogen doen en adviseer u graag op het gebied van raamdecoratie maar ook zeker over ons uitgebreide vloeren assortiment.

Christel Ploeger

Sinds augustus 2014 ben ik werkzaam als verkoopadviseur bij HD Interieurs te Vriezenveen. Mijn werk bestaat uit het adviseren en meedenken over alles wat te maken heeft met het stofferen van een woning.

De uitdaging voor mij is om samen met de klanten uit te zoeken waar hun voorkeur naar uit gaat en zo een op maat gemaakt interieur te creëren.

Ik vind het heel belangrijk om mensen zodanig te adviseren dat het huis een thuis wordt! Een plek die je iedere keer weer aangenaam verrast wanneer je binnenloopt!

Daarin ligt de voldoening die ik uit mijn werk haal.

Bent u op zoek naar goed advies en een sprankelend nieuw interieur? Aarzel niet langer en kom gerust eens langs in onze prachtige showroom in Vriezenveen of Rijssen!

Monique Jannink

Eind 2021 ben ik het team van HD Interieurs komen versterken als verkoopmedewerker. 

Meedenken met de klant over kleuren, stoffen, materialen, vloeren en stofferingen van woningen is een mooie uitdaging.

Mijn creativiteit en leergierigheid kan ik goed tot zijn recht laten komen in deze baan. Ik streef er dan ook naar dat de klant met een tevreden gevoel de showroom verlaat.

V.l.n.r. Erjan, Maarten, Gerrit
Dustin en Seppe

Stoffeerders team

Met ons eigen stoffeerders team, bestaande uit 5 personen, komen wij de vloeren en raamdecoratie graag bij u thuis verzorgen. 

Dit team bestaat uit, stuk voor stuk, vakmensen die jarenlange ervaring hebben in de woningstoffering. 

Door met ons eigen team van stoffeerders te werken kunnen wij het beste zorgdragen voor het leveren van de beste kwaliteit en service op het gebied van pvc-vloeren, laminaat vloeren, vinyl vloeren, tapijtvloeren, trapbekledingen en de mooiste raamdecoratie met o.a. gordijnen, inbetweens, jaloezieën etc.