Trapbekleding

Geef uw woning een warm karakter met de speciale trapbekleding. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw trap te bekleden.

HD Interieurs kan uw trap bekleden met zowel pvc als tapijt. Beide mogelijkheden hebben uiteraard hun eigen voordelen en verhogen het comfort in uw woning.

PVC trapbekleding

Voor het bekleden van uw trap met pvc zijn er ook diverse mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om de trap volledig met pvc te bekleden maar ook deels.

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de tredes met pvc te bekleden en de stootborden wit te te laten.

De trap is een van de meest gebruikte onderdelen in uw looproute in huis en wordt dus intensief gebruikt. Het voordeel van PVC op uw trap is dan ook dat dit slijtvast is en makkelijk in onderhoud en reiniging. 

Daarnaast is PVC ook nog eens geluiddempend. Dat betekend dat er ook nog een kans is dat u de buren blij kunt maken met een pvc trap bekleding.

Tapijt trapbekleding

Bij HD Interieurs bieden wij u een ruime keuze uit ons uitgebreide tapijt assortiment voor de bekleding van uw trap. U kunt kiezen uit tapijten in uiteenlopende maten, kwaliteiten en uitvoeringen.

Door u trap te bekleden met tapijt creëert u direct een warme sfeer in uw woning en dit draagt bij aan uw wooncomfort.

Het voordeel van tapijt bekleding op uw trap is dat dit geluiddempend werkt en bijdraagt aan de akoestiek in uw woning. Hierdoor zal er veel minder snel een echo of galm ontstaan.

Wilt u een open trap, een dichte trap, een klassieke loper, sisal materiaal of uw trap rondom bekleden? Er zijn diverse mogelijkheden zodat u altijd een afwerking kunt vinden die past bij uw woonwensen.

We raden een rubberen ondervloer aan onder de tapijt bekleding. Deze zorgt voor extra comfort en verlengt de levensduur van uw tapijt. Zo geniet u het langst van uw duurzame aankoop!

Voor veel mensen is het bekleden van hun trap een doorn in het oog. Maar dankzij vakkundige stoffeerders van HD interieurs kost dit u geen tijd en moeite. Binnen een halve dag geniet u van uw stijlvolle ‘nieuwe’ trap. En als u in een flat of rijtjeshuis woont, profiteren ook de buren mee van uw geluiddempende trapbedekking.

Meer advies nodig over welke vloerbedekking past bij uw woning? Neem gerust vrijblijvend contact op en onze stoffeerders helpen u verder.