Showroom Rijssen

Van oorsprong is HD Interieurs gevestigd in Rijssen en hebben wij al meer dan 25 jaar ons vak mogen uitoefenen in deze regio. Sindsdien zijn wij een begrip in Rijssen-Holten en omstreken.

In Rijssen hebben wij een showroom van maar liefst 700m2 waar wij een een compleet assortiment aanbieden op het gebied van vloeren en raamdecoratie.

Wij bieden zowel pvc vloeren, laminaat, vinyl, tapijt, karpetten en trapbekleding als vele soorten raamdecoratie. Zoals gordijnen, inbetweens, vitrage maar ook binnenzonwering zoals jaloezieën, facelights etc.

Showvloeren

Wij vinden het erg belangrijk dat u de juiste keuze kunt maken voor uw vloer en ontvangen u graag in onze showroom om samen ons assortiment te bekijken en u te adviseren bij u keuze. Om er voor te zorgen dat u de vloeren goed kunt bekijken hebben wij gezorgd dat u niet uitsluitend vanaf stalen hoeft te kiezen.

In de showroom in Rijssen vindt u diverse pvc en laminaat vloervakken van minimaal 15m2. Zo kunt u beter inschatten hoe een vloer in de praktijksituatie tot zijn recht komt.

In onze showroom in Rijssen vindt u ook een uitgebreid assortiment in vinyl, tapijt, en trapbekleding. Ons ervaren team kan u helpen met een passend advies op het gebeid van woningstoffering.

Raamdecoratie

Naast ons assortiment vloeren bieden wij ook een ruim assortiment in raamdecoratie aan. Dit assortiment bestaat uit gordijnen, inbetweens, vitrage en een ruim assortiment binnenzonwering.

Het assortiment binnenzonwering bestaat uit verschillende soorten binnenzonwering. Zo bieden wij diverse soorten jaloezieën aan, houten jaloezieën, horizontale jaloezieën en verticale jaloezieën.

Gaat u liever stoffen binnenzonwering? Dan bieden wij een uitgebreid assortiment in vouwgordijnen, plisségordijnen en rolgordijnen.

Advies en service

Het team van HD interieurs hecht waarde aan een goed advies voor uw woningstoffering en maken graag duidelijke afspraken met u. Een van onze services om er voor te zorgen dat alles goed geregeld is en er zo min mogelijk fouten ontstaan is onze gratis opmeetservice.

Ons team komt bij u thuis de stoffering voor uw vloer en/of ramen persoonlijk opmeten zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Wilt u alvast kennis maken met ons team? Kijk dan gauw op onze team pagina, hier stelt ons team zich graag aan u voor.