Vinyl vloer

Een vinyl vloer is gemaakt van zachte kunststof. Heerlijk comfortabel aan uw voeten, onderhoudsvriendelijk, veelzijdig en robuust. Bij HD interieurs vindt u vloeren van vinyl in eindeloos veel kleuren en dessins.

Voordelen van een vinyl vloer

Vinyl staat bekend om zijn onderhoudsvriendelijkheid. Gemorst op uw vinylvloer? Even schoonmaken met een doekje of dweil en uw vloer glimt als nieuw. Vinylmateriaal is geschikt alle ruimtes in uw huis. Ook voor een natte plek als de badkamer. Een vinylvloer kent een robuuste toplaag en kan dus tegen een stootje. Tegelijkertijd dempt hij contactgeluiden als tikkende hakken. Sterk en comfortabel dus!

En uiteraard is geen woning of bewoner hetzelfde. Gelukkig geeft vinyl uw woonwensen ruimte. Of u nu een traditioneel houtpatroon, glanzende metaallook of effen dessin zoekt. Laat u verrassen door ons uitgebreide vinyl assortiment!

AMBIANT VINYL EN ANDERE TOPMERKEN IN ONZE COLLECTIE

We leveren en leggen onder andere vloeren van het bekende merk Ambiant vinyl . Wilt u een volledige indruk van ons grootse assortiment? Bezoek dan onze showroom in Rijssen of Vriezenveen. Kom dus gerust langs voor interieurinspiratie en een kopje koffie. Of neem eens contact op voor een vrijblijvende offerte!