Overgordijnen

Overgordijnen zijn perfect om overdag het zonlicht buiten uw woning te houden. Door het gebruik van overgordijnen breng je ook direct meer sfeer en warmte in je woonomgeving. Daarnaast zorgt het ervoor dat het de akoestiek van een ruimte verbetert zodat er geen echo ontstaat.

Sfeervol en Isolerend

In veel woonruimtes kun je overgordijnen toepassen. Op deze manier creëer je een sfeervolle ruimte. Daarbij werken de overgordijnen ook nog eens isolerend. In de zomer wordt de hitte buiten gehouden en in de winter de kou. 

Verduisterend

Overgordijnen kunnen perfect functioneren als verduisterende gordijnen. Wil je een woonruimte overdag of in de zomeravonden graag kunnen verduisteren? Dat kan door te kiezen voor de juiste dikte van de stof. 

Wij gaan graag met u in gesprek om samen op zoek te gaan naar de juiste gordijnen welke het beste bij uw wensen passen! 

Grote en brede ramen of juist kleine ramen? Dat is geen probleem. Samen met onze specialist kunnen wij ervoor zorgen dat uw gordijnen volledig en vakkundig op maat gemaakt worden.

Prachtige plooien

Overgordijnen zijn er in veel verschillende uitvoeringen en soorten plooien. U kunt kiezen uit een enkele plooi,, dubbele plooi, retourplooi, trillooi wave plooi of ringen.

Mogelijkheden genoeg om een mooie afwerking te kiezen.

Op internet kunt u zich goed voorbereiden en oriënteren. Het voordeel hiervan is dat u nog beter en bewuster een keuze kunt maken. 

Wij vinden het dan ook fantastisch om u toch nog te kunnen verassen met een passend advies en een mooie maatwerk-oplossing!

Kom eens langs in onze showroom in Rijssen of Vriezenveen, wij staan graag voor u klaar!