Pvc-vloer, pvc-trapbekleding en meer!

Houtlook pvc-vloer en inbetween gordijnen
Prachtige sfeervolle keuken met houtlook pvc-vloer en subtiele inbetweens

In deze woning hebben we een prachtige combinatie van vloeren mogen leggen. De benedenverdieping is voorzien van een pvc-vloer met een brede plank en rustige houtlook van het merk Belakos.

Houtlook pvc-vloer gecombineerd met inbetweens
Inbetween gordijnen, zacht en subtiel

Er is gekozen voor een zachte en subtiele inbetween als raamdecoratie voor de grote raampartijen. Zo beheers je gemakkelijk het lichtinval en creëer je direct sfeer in je interieur.

Details pvc-vloer houtlook
PVC-vloer gecombineerd met inbetweens
Details pvc-vloer met houtlook

De houtlook pvc-vloer is ook gebruikt om de trap te bekleden, perfect voor een onderhoudsvrije trap! Gemakkelijk te reinigen en geluiddempend!

PVC-trapbekleding, geluiddempend
Trapbekleding met pvc houtlook
PVC trapbekleding

Op de bovenverdieping is gekozen voor een kwalitatieve, sterke en sfeervolle vloerbedekking. ’s Ochtends stap je zo uit bed op een heerlijk warm tapijt!

Vloerbedekking slaapkamer
Vloerbedekking en inbetweens

De warme vloerbedekking gecombineerd met de sfeervolle houtlook pvc-vloer en de subtiele inbetween gordijnen maken het interieur compleet!

pvc-vloer houtlook

Ben jij geïnspireerd? Kom langs in onze showrooms en laat je adviseren over ons ruime assortiment vloeren en raamdecoratie! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

Combineer verschillende materialen en kleuren voor een mooi en compleet interieur. Een pvc-vloer is vrij van onderhoud, gemakkelijk te reinigen en geluiddempend. Inbetweens geven sfeer aan je interieur en maken het mogelijk om het lichtinval en de privacy zelf te bepalen.

Houd jij van warme voeten? Ga dan voor een kwalitatieve vloerbedekking op je slaapkamer en stap altijd met warme voeten uit bed!