Visgraat pvc-vloer met bies

In deze woning hebben wij op de beneden verdieping een prachtige visgraat pvc-vloer met bies mogen leggen. Deze pvc-vloer is daarnaast nog afgewerkt met een bies.

pvc-vloer visgraat licht

Bies rondom visgraat pvc-vloer

Door te kiezen voor een andere afwerking van je pvc-vloer creëer je direct een andere uitstraling in je woning.

Bij deze woning is er voor gekozen om de pvc-vloer af te werken met een bies en daaromheen een prachtige omlijsting van pvc te leggen.

Met deze unieke en vakkundige manier van leggen zorgt u voor een ruimtelijk en luxe effect in uw woning.

Wij leveren graag de beste kwaliteit en daarom kiezen wij ervoor om alleen met onze eigen en ervaren vakmensen te werken, zij komen persoonlijk de pvc-vloer bij u leggen.

pvc-vloer visgraat met bies

Doorlopende pvc vloer op beneden verdieping

De visgraat pvc-vloer met bies is over de hele beneden verdieping gelegd. Zo ontstaat er een prachtig en rustig geheel.

De woonkamer en keuken lopen op deze manier perfect in elkaar over en vanuit de woonkamer neemt de visgraat pvc-vloer je mee naar de hal.

De woonruimte oogt een stuk ruimer en rustiger door de pvc-vloer door te laten lopen. Zonder drempels tussen de verschillende woonruimtes lijkt het net één grote ruimte.

Het voordeel van een doorlopende pvc-vloer met visgraat motief is dat het u tijdens het schoonmaken in een keer door kan.

Krijgt u bezoek met een kinderwagen, rollator of misschien een rolstoel? Geen probleem met deze prachtige pvc-vloer met visgraat motief, bies en omlijsting.

pvc-vloer met visgraat motief, bies en omlijsting in de hal
Visgraat pvc-vloer met bies in de hal
Keuken met visgraat pvc-vloer met bies

Prachtig interieur met mooi ingerichte hoeken

De mooie visgraat pvc-vloer is gecombineerd met een natuurlijke inrichting. Er is gekozen om de pvc-vloer te combineren met hout en meubels in natuurtinten.

Door wandkleden toe te voegen in uw interieur krijgt u nog meer warmte en sfeer. Daarnaast verbetert u de akoestiek in uw woning ook direct.

Een pvc-vloer in de keuken is ideaal, heeft u wat geknoeid tijdens het koken of eten? Met een natte doek haal je dit zo weg en geniet je van een schone en gladde pvc-vloer.

Pvc-vloer met visgraat motief

Bekijk onze collectie pvc-vloeren hier of kies voor een mooie laminaat vloer!