Houten Jaloezieën

Houten jaloezieën geven veel sfeer en warmte aan uw interieur en kunnen worden toegepast in elk interieur. Bij HD Interieurs vind u een ruim assortiment jaloezieën. De jaloezieën van hout worden volledig op maat gemaakt en persoonlijk door onze vakmensen ingemeten en opgehangen.

Lichte houten jaloeziën
Lichte jaloezieën in een Scandinavisch interieur.

Houten Jaloezieën van topkwaliteit

Wij werken alleen me de beste leveranciers voor onze jaloezieën, waaronder bece en Copa Home.

Met houten jaloezieën in uw woning profiteert u direct van een hoge kwaliteit zonwering en tegelijkertijd sfeervolle raamdecoratie.

Hout is een natuurlijk materiaal waardoor deze jaloezieën een warme sfeer geven aan uw interieur. Kies voor jaloezieën met een prachtige houtnerf om de natuur nog meer in huis te halen.

Ruim assortiment

Ons assortiment horizontale houten jaloezieën bestaat uit diverse kleuren en maten. Van natuurlijke bruintinten tot aan zwarte jaloezieën van hout met een luxe uitstraling.

De breedtes van de lamellen zijn in afwisselende maten verkrijgbaar. Zo is er altijd wel een passende breedte te vinden, of het nu een smallere of juist bredere lamel is.

Voor grote raamoppervlaktes is het vaak mooi om te kiezen voor brede lamellen, deze zijn daar erg geschikt voor.

Komt u gerust eens langs in onze showroom om het ruime assortiment jaloezieën te bekijken.

Wilt u het graag eerst in uw eigen woonomgeving bekijken? Wij lenen onze stalen graag uit om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt.

Donkere houten jaloezieën bij hoog en smal raam
Prachtige donkere jaloezieën in een natuurlijke inrichting.

Houten Jaloezieën op maat gemaakt

In ons assortiment werken wij met diverse merken die uitstekende kwaliteit leveren. Naast de standaardmaten leveren wij ook maatwerk jaloezieën. Ramen zijn er in alle soorten en maten waardoor de jaloezieën in de standaardmaten niet altijd toereikend zijn.

Daarom leveren wij u graag jaloezieën op maat. Onze eigen vakmensen komen gratis bij u langs om de maten op te meten om zo de houten jaloezieën op maat te leveren en te monteren. Service op maat noemen wij dat!

Natuurlijke horizontale houten jaloezieën
Natuurlijke kleur jaloezieën in licht interieur.

Bediening en veiligheid

Een ladder-koord is bevestigd in de lamellen om deze op te trekken. Het is ook mogelijk om ladder-banden toe te voegen aan de jaloezieën, dit geeft een mooi en uniek uiterlijk aan je lamellen.

Ladder-banden zijn er uiteraard in verschillende kleuren en maten. Kies voor een kleur ladder-band die overeenkomt met het hout van de jaloezieën of ga juist voor een contrasterende kleur.

De bediening van houten jaloezieën is standaard met een koord of een ketting. Deze voldoen aan de Europese normen van kindveiligheid. Dit houdt in dat kinderen niet verstrikt kunnen raken de koorden of kettingen.