Dupligordijnen

Decoratief en functioneel

Dupligordijnen zijn perfect als binnenzonwering door de talloze mogelijkheden in stoffen en verschillende standen. 

Door te kiezen voor een mooie stof geeft u uw woning direct extra sfeer. Dupli stoffen zijn beschikbaar in verschillende plooibreedtes, van zacht en subtiel tot stoer en breed. Hiermee creëert u uiteenlopende uitstralingen.

Perfect lichtinval

Doordat u zelf, flexibel, kunt bepalen op welke hoogte u de dupli gordijnen ‘vastzet’ in het raam zorgen ze voor de perfecte lichtinval.

U kunt altijd volop genieten van uw privacy door de duetten halverwege het raam te laten hangen. Boven- en onderlangs kan het daglicht ongestoord binnenkomen terwijl u geniet van u privacy en uitzicht.

Twee lagen stof

Dupli gordijnen onderscheiden zich van de plisségordijnen doordat ze zijn samengesteld uit twee lagen gevouwen stof. Hierdoor ontstaat een honinggraat structuur. 

De koorden zijn niet zichtbaar en zijn prachtig verwerkt tussen de 2 lagen stof. Dit zorgt ervoor dat dupligordijnen bijdragen aan de rust en sfeer in uw woning.

Vanwege de honinggraat structuur hebben de dupligordijnen ook nog een isolerende werking. De warmte kan niet ongehinderd naar binnen of naar buiten.

 

Eindeloze mogelijkheden

Voor ieder interieur is er wel een passend dupligordijn te vinden. Door de uitgebreide keuze en variatie in de collectie stoffen, kleuren, structuren en patronen kunt u het volledig afstemmen naar uw eigen wensen.

Bij dupligordijnen kunt u ook kiezen voor verschillende transparanties, van verduisterend naar semi-transparant of een transparante stof. 

Op maat gemaakt

De dupligordijnen kunnen volledig op maat gemaakt worden voor diverse ramen. Hoge ramen, brede ramen of schuine ramen, alles is mogelijk.

Wij laten de dupligordijnen graag voor u op maat maken en voorzien u graag van een passend advies voor uw interieur. 

Neem contact op voor het maken van een afspraak!