Vouwgordijnen

Verfijnd, elegant en mooi

Vouwgordijnen zijn de perfecte gordijnen als je op zoek bent naar een sfeermaker in je woning. Ze zijn makkelijk in gebruik en kleden de woonruimte mooi aan.

In onze collectie hebben wij een ruime keuze in stoffen in verschillende uitvoeringen en modellen. De stoffen zijn zichtbaar zachte stoffen met een rijke structuur. Dit geeft iedere woning direct een luxe uitstraling.

Door te kiezen voor de juiste kleur, de juiste stof en de juiste afwerking kunt u de vouwgordijnen zo samenstellen dat ze uitstekend afgestemd zijn op uw woonwensen. 

Veel licht in huis, dan kiest u voor een mooie luchtige stof. Gaat u liever voor wat minder licht en meer warmte dan kunt u kiezen uit de prachtige zwaardere stoffen.

In de stoffen voor vouwgordijnen zijn verschillende transparanties mogelijk. Denk aan inbetween, lichtdoorlatend of verduisterend. Hierdoor kan een vouwgordijn perfect toegepast worden in zowel de woon- als slaapkamer. 

Geschikt voor ieder raam en iedere ruimte in uw huis door de verfijnde, elegante en mooie uitstraling.

Afstijling

Alle kan op maat gemaakt worden en volledig naar uw wensen worden samengesteld. Dit geldt ook voor het afstijlen van de de vouwgordijnen.

Zo is het mogelijk om te kiezen voor een houten onderlat, een mooie en opvallende bies of juist een mooi stiksel.

Baleinen zorgen ervoor dat een vouwgordijn strak hangt. Wilt u graag een nonchalantere look in uw woonruimte creëren dan kan dit door er voor te kiezen om juist de baleinen weg te laten. 

Een groot deel van onze collectie vouwgordijnen is ook verkrijgbaar in gordijnen. Hierdoor kunt u de vouwgordijnen erg goed combineren en afwisselen. Terwijl het tegelijkertijd een mooi geheel wordt. 

Ontdek onze prachtige collectie vouwgordijnen van verschillende merken in onze showroom in Rijssen of Vriezenveen. Wij ontvangen u graag om u te voorzien van een gratis en passend advies.