Rol- en Duogordijnen

Klassieke raamdecoratie

Sinds jaar en dag zijn rolgordijnen een van de meest populaire vormen van raamdecoratie. Door de uitgebreide mogelijkheden is er voor ieder interieur een passend rolgordijn te vinden.

Een rolgordijn kan voor verschillende doeleinden dienen. In een woonkamer of keuken is het vaak een decoratieve toevoeging en een lichtwerend element. 

In een slaapkamer wordt er vaak gekozen voor een verduisterende stof zodat de slaapkamer ook in de zomermaanden en overdag goed donker wordt. 

Keuze is reuze

Door de grote collectie stoffen is de keuze enorm. De stoffen zijn beschikbaar in prachtige tijdloze kleuren maar ook in mooie trend kleuren. 

U kunt kiezen voor een rustige effen stof of juist voor een stof met een patroon of mooi dessin. Voor zowel uw woon- als slaapkamer zijn er talloze mogelijkheden.

Voor de kinderkamer kunt u kiezen voor een rolgordijn met een vrolijk motief of een vrolijke kleur. Zo is er voor elke ruimte wel een andere mogelijkheid.

Benieuwd naar onze collectie? Kom dan langs in onze showroom in Rijssen of Vriezenveen!

Duorolgordijnen

Naast de klassieke rolgordijnen zijn sinds een aantal jaren ook duorolgordijnen op de markt. Deze zijn zowel functioneel als decoratief.

Ze bestaan uit transparante en niet transparante benen die langs elkaar heen schuiven en in een soort gesloten lus worden opgehangen.

Lichtinval is volledig zelf te regelen door te schuiven met het gordijnen. Hierdoor verschuiven de banen waardoor u veel of weinig licht binnen laat komen.

Door het ruime aanbod in stoffen, kleuren, kleurgradaties, transparanties en breedtes in de banen kan het duorolgordijn volledig naar uw wensen worden afgestemd.

Wij werken samen met merken als Bece en Copahome. Uiteraard voldoen de producten aan de meest recente veiligheidseisen op het gebeid van kindveiligheid.

Benieuwd naar onze collectie? Kom dan langs in onze showroom in Rijssen of Vriezenveen!