Visgraat PVC-vloer de trend van nu!

In deze woning hebben wij een groot deel van de woonruimtes mogen voorzien van een pvc-vloer. Zo is op de beneden verdieping in de woonkamer en keuken gekozen voor een prachtige visgraat pvc-vloer van Belakos.

Mooie lichte visgraat pvc-vloer in keuken!
Visgraat pvc-vloer
Visgraat pvc-vloer vanuit de keuken richting de kamer. Mooi ruimtelijk effect.

Visgraat vloer gecombineerd met tegel vloer en houtlook

In de gang is gekozen voor een mooie tegel pvc-vloer en deze onderbreekt de mooie pvc trapbekleding met houtlook. Zo zorg je ervoor dat een kleinere ruimte toch ruim oogt. Deze houtlook pvc-vloer is op de bovenverdieping doorgetrokken in alle slaapruimtes. Door te kiezen voor een pvc-vloer in je interieur, visgraat, houtlook of betonlook, geniet je optimaal van een onderhoudsvrije vloer.

Stoere betonlook pvc-vloer, geeft direct een andere uitstraling dan de visgraat pvc-vloer
Betonlook pvc-vloer
PVC trapbekleding op gehele trap. Zowel de traptreden als de stootborden zijn bekleed met pvc.
PVC Trapbekleding

Duettes gecombineerd met visgraat pvc-vloer

In de woonkamer en keuken is gekozen voor duettes in een mooie, warme en lichte kleur. Op deze manier zorg je ervoor dat het licht op een genuanceerde manier wordt toegelaten in je woning. Daarbij draagt het ook bij aan de warmte en sfeer in de woning en het past perfect bij de pvc-vloer.

Prachtige lichtdoorlatende duettes gecombineerd met een visgraat pvc-vloer.
Lichtdoorlatende duettes

Op de bovenverdieping is in diverse slaapruimtes gekozen voor aluminium jaloezieën voor de ramen in een mooie antraciete tint. Bij deze jaloezieën zitten 2 lamellen op elkaar waardoor je meer licht binnen krijgt op het moment dat de jaloezieën open zijn.

PVC trapbekleding met stootbord
Mooi aluminium jaloezieën, subtiele raambekleding.
aluminium jaloezieën

Ben jij benieuwd naar ons assortiment en ontvang je graag een gratis interieuradvies? Kom vrijblijvend langs in onze showrooms!