Herringbone pvc-vloer – visgraat pvc-vloer

Niet meer weg te denken uit de interieurs is de herringbone pvc-vloer. Deze visgraat vloer zie je in veel interieurs terugkomen maar toch elke keer weer anders. In deze woning hebben we een prachtige visgraat vloer gelegd met een wat smallere plank en rustige look.

Visgraat pvc-vloer in zitkamer. Smalle planken vormen de herringbone.
Visgraat pvc-vloer

Ruime keuze in uitstraling

Ondanks dat een herringbone pvc-vloer in veel interieurs terug komt kun je het onderscheidend toepassen.

Door de ruime keuze in uitstraling, brede of smalle planken, met of zonder bies, kun je de pvc-vloer afstemmen naar je eigen smaak.

Herringbone pvc-vloer als ruimte maker

Door een visgraat pvc-vloer op de juiste manier te leggen kun je de woonruimte optisch groter maken.

Zo kan een kleine woonruimte ineens veranderen naar een hele ruime kamer door het leggen van een mooie visgraat pvc-vloer. Wel is dan het advies om te kiezen voor een rustige houtlook van de plank.

Onderhoudsvrije visgraat pvc-vloer. Het herringbone motief zorgt voor een ruimtelijk effect.
Visgraat pvc-vloer Belakos
Herringbone pvc-vloer in de speelkamer! Ideaal zo'n onderhoudsvrije pvc vloer.
Visgraat pvc-vloer in de speelkamer

Ruim aanbod visgraat pvc-vloeren

In ons assortiment vind je een ruim aanbod van pvc-vloeren waaronder de herringbone pvc-vloer. Alle merken bieden weer hun eigen kleuren en uitstraling.

In onze ruime showroom kun je de vloeren van de diverse merken bewonderen. Dit kan vanaf een staal maar de showroom beschikt ook over een aantal grote showvloeren.

De merken die wij voeren zijn onder andere, Belakos, Vivafloors, Therdex, Quick-Step, Gelasta en Ambiant. In het Ambiant assortiment vind je ook de VTwonen by Ambiant collectie!

Ga je liever voor een andere look dan de herringbone pvc-vloer? Dat is altijd mogelijk, ga voor een rustige houtlook, een stoere houtlook of juist een mooie betonlook! Kom eens kijken in onze showrooms en laat je inspireren!