Plisségordijnen

Enkel gevouwen stof

Plissés bestaand uit een decoratieve enkel gevouwen stof welke je als een harmonica uit elkaar kunt trekken. Plissés zijn de laatste jaren een van de meest populaire soorten raamdecoratie. Dit komt niet alleen door de mooie uitstraling maar ze bieden ook veel voordelen.

Voordelen 

Plisségordijnen zijn functioneel maar ook duurzaam. Er zijn veel verschillende opties mogelijk waardoor u altijd een plissé koopt die perfect aansluit bij uw woonstijl. 

U hebt keuze uit een grote collectie met verschillende kleuren, diverse structuren en stoffen. De collectie bevat ook stoffen met prachtige prints en dessins.

Door de uitgebreide mogelijkheden in formaten en vormen is er altijd een passend gordijn te vinden voor uw woonsituatie. 

Voor uw woonkamer kunt u kiezen voor een mooie lichtdoorlatende stof terwijl u voor uw slaapkamer kunt kiezen voor een verduisterende stof. De verduisterende stof heeft ook een isolerende werking.

Veel licht en privacy

Door het unieke top down-systeem wordt een plisségordijn opgetrokken van beneden naar boven.

Hierdoor kunt u optimaal genieten van u privacy met behoud van het binnenkomende daglicht. 

Wilt u overdag genieten van uw uitzicht maar in de avond overschakelen naar meer privacy? Kies dan voor een combinatie van 2 verschillende stoffen in 1 plisségrodijnen. 

Door te kiezen voor een transparante stof gecombineerd met een half-transparante of juist verduisterende stof kunt u dit volledig op uw eigen wensen afstemmen.

Kom ons uitgebreide assortiment ontdekken in een van onze showrooms in Rijssen of Vriezenveen!